Molenlogboek

U kunt hieronder selecteren per maand en/of per jaar:
Selecteer maand: Selecteer Jaar:

Vorige draaidag Volgende draaidag

24-03-2020 - Dinsdag 08:00 - 15:00 Thuiswerken

Weer en wind ZO 3-4 B
Zeilvoeringen 2 in en 2 in top
Omwentelingen 2381

Ik maak van de Corona-nood een deugd, normaal sta ik doordeweeks voor de klas. Nu moet ik thuiswerken. Mijn 27 leerlingen maken elke dag braaf hun werk en ik geef ze dagelijks hun nieuwe portie werk door. Ook oefenen ze hard de liedjes voor de musical van groep 8, die voor het einde van het schooljaar gepland staat. Toch zijn er nog een hoop vraagtekens. De rollen van de musical zijn nog niet verdeeld en hoe moeten we het spel oefenen?

Als ik zo bezig ben en weet dat er tot 1 juni geen samenkomsten mogen worden georganiseerd, realiseer ik mij dat Nationale Molendag en Luilak dit jaar niet doorgaan. Ook andere bijeenkomsten zoals de modelbouw, of überhaupt het draaien voor bezoek is verboden. Toch laat ik, tijdens het 'thuiswerken', de molen zijn rondjes draaien. De kinderen in mijn klas kunnen met mij videobellen en ook spreek ik op deze manier regelmatig mijn collega's. 

Ik hoop dat de buurt kan genieten van de molen die haar rondjes draait en het voelt goed als ik kijk naar de draaiende beweging van de wieken. Ik hoop dat dit virus snel overwaait en dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten op het Pink.

Groet, 

Christiaan
Vorige draaidag Volgende draaidag